Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Hou je van luxe? Op zoek naar luxe vakantie appartementen Belgische kust? Geniet van een luxe vakantie appartement in een hogere prijsklasse voorzien van extra faciliteiten.

Er werden geen resultaten gevonden

Doorzoek onze luxe vakantie appartementen Belgische kust

Ben je op zoek naar een vakantie appartement met net dat tikkeltje meer? Dan zit je hier goed. AppartementenBelgischekust.be geeft luxe vakantie appartementen weer, rechtstreeks te boeken bij de eigenaar. Namelijk luxe vakantieverhuur tussen particulieren.

Luxe vakantie appartementen Belgische kust met zwembad

Zoek je een verblijf met een mooi en luxueus vakantie appartement met zwembad, voorzien van een schitterend zicht dan is een luxe vakantie appartement met een eigen zwembad iets voor u. In de winter kan een verwarmd zwembad of een binnenzwembad écht van pas komen.

Luxe vakantie appartementen Belgische kust met wellness faciliteiten

Hou je lichaam en geest gezond. Huur een luxe vakantie appartement met wellness! De meeste luxeverblijven zijn voorzien van wellness voorzieningen zoals de hammam, sauna, jacuzzi, turks stoombad, zonnebank enz... Op het einde van de vakantie ben je weer fris en monter. Huur een luxe vakantie appartement met wellness.

Luxe vakantie appartementen Belgische kust met fitness faciliteiten

Ben je sportief, dan is het ook mogelijk om op vakantie eventjes de fitnesszaal in te duiken en te trainen in een luxe fitnessruimte voorzien van fitnesstoestellen zoals: loopband, krachttoestellen, hometrainer, roeitoestel enz... Een mooi lichaam in vorm is ideaal om fit te blijven.

Luxe vakantie appartementen Belgische kust met tuin

De meeste luxe accommodaties zijn voorzien van een mooie tuin waarin het vakantie appartement gelegen is. Wie wil er nu niet genieten van een tuin met mooi gazon en aangelegde tuin.

Hogere prijsklasse

Uiteraard moet je voor de extra luxe dieper in je portemonnee tasten. Dergelijke verblijven zullen een pak meer kosten per week om in te verblijven.

Vakantie appartementen Belgische kust

Zoek een geschikt vakantie appartement in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantie appartementen Belgische kust te huur. Zoek je een vakantie appartement met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantie appartement? Zoek en vind op AppartementenBelgischekust.be alle vakantie appartementen Belgische kust te huur.