Huur de mooiste vakantie appartementen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Blog

Waar dichtbij op vakantie tijdens de herfstvakantie?

Jaarlijks is de eerste vakantie van het schooljaar de Herfstvakantie. Voor schoolgaande jeugd is het dan uitkijken naar een leuke locatie om de vakantie te spenderen. Thuis zitten is niet echt een optie, dus waarom niet dichtbij op vakantie gaan? Denk maar aan België, Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje... Voldoende keuze, toch?

Lees meer

Vakantie appartementen te huur

Een vakantieappartement Belgische kust huren? Dan zijn de mogelijkheden enorm. De Belgische kust heeft tal van badplaatsen die voorzien zijn om toeristen en vakantiegangers op te vangen. De kustlijn in België is zeer ontwikkeld en biedt zeer veel mogelijkheden om te verblijven. Je kan verblijven aan de kustlijn maar ook land inwaarts kan je tal van appartementen huren. Deze liggen op wandelafstand van de zee.

Populaire steden aan de Belgische kust

Tal van appartementen gelegen in badplaatsen zoals De Haan, Oostende, Blankenberge, Bredene, Zeebrugge, Knokke-Heist, Nieuwpoort, De Panne... zijn gelegen aan de dijk, dus direct aan het strand en zee. Allen zijn ze gelegen dichtbij winkels en horecagelegenheden. Er zin ook tal van activiteiten te beleven, denk maar aan surfen, minigolf, gocart rijden, paardrijden, parasailing, golf enz...

Vind appartementen via thema

Wens je je hond of kant mee te nemen, dan kan je een hondvriendelijk appartement huren aan zee. Wens je een groot appartement te huren voor grote groepen, dan kies je een vakantieappartement met veel slaapkamers. Wie van shoppen houd, kiest dan weer een appartement te huur dichtbij de stad. Met kleine kinderen kies je dan weer voor een appartement met faciliteiten voor kinderen of huur je het best een appartement dichtbij strand en zee.

Relaxhomes netwerk